В Общините в Смолянско има разписани проекти за десетки милиони

...
  В Общините в Смолянско има разписани проекти за десетки милиони
Коментари Харесай

Карадайъ в Рудозем: Общините имат разписани проекти за милиони. ДПС ще отпуши еврофинансирането


 Open photo

 

 

В Общините в Смолянско има написани планове за десетки милиони левове, които не могат да се осъществят, тъй като няма нито План за възобновяване и резистентност, нито оперативни стратегии. В Брюксел има заделени 60 милиарда за България, само че те стоят на трупчета и няма кой да ги вземе поради неспособно ръководство. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Рудозем.

Големият казусът е неналичието на експертиза в централната изпълнителна власт. Докато Движение за права и свободи участваше в ръководството, написахме стратегиите за двата програмни интервала и парите стигнаха до хората и бизнеса, имаше вложения, имаше постоянни приходи и работни места. След това пристигна моделът на ГЕРБ – с разделянето и омразата, след това „ Промяната ” продължи този модел и то в по-лоша форма. И в този момент сме в поредност от рецесии с шапката върху тях - политическата, добави водачът на Движението.

„ За да пристигна финансирането на плановете, които кметовете са създали и с цел да стигнат парите до хората, би трябвало да създадем единствено едно нещо - да докараме майсторите във властта. Дойде времето да спрем с лъжите и лицемерието, а да се възвърне нормалността в политиката, разговорът сред партиите и институциите и да се сътвори устойчиво държавно управление, което да взема решение проблемите на хората.

Само политическата непоклатимост може да е причина за решаването на останалите рецесии “, съобщи Карадайъ и добави:

„ Когато има политическа непоклатимост, има сигурност на законодателството, стартират да идват вложения. Тогава има сигурност за работните места, оставаме в България и по този начин ще решим демографския проблем. ”.

Карадайъ акцентира, че проблемите на хората не могат да се решат с нови избори.

С вота се делегират избрани отговорности на политиците да седнат и да намерят общо решение за излизане от рецесиите, а не да чертаят разграничителни линии, сподели още Карадайъ.

Той съобщи, че „ е пристигнало време и Смолян да сме номер 1 и Движение за права и свободи да е първа политическа мощ “. Ще имаме един умел и един млад народен представител от района в Народното събрание, предвижда Карадайъ.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР